De oudervereniging

oudervereniging
logo oudervereniging de cocooners

De oudervereniging van onze school, ‘De Cocooners VZW’ bestaat uit een aantal enthousiaste ouders, leerkrachten, externe sympathisanten, … die de school een warm hart toedragen.

Deze mensen helpen mee op de verschillende activiteiten die jaarlijks georganiseerd worden, bv het mosselfeest, de boekenbeurs, het schoolfeest, … .

De opbrengsten van al deze activiteiten worden integraal besteed aan de school, oa voor de uitbreiding van sport- en spelmogelijkheden, aankoop beamers, laptops en dootabs, educatief materiaal voor de klassen, …

Ook voor de ondersteuning tijdens verkeersweken, uitstappen, projecten, klusjesdagen, … kunnen wij een beroep doen op onze oudervereniging.

Voor de praktische organisatie van de verschillende activiteiten worden er vergaderingen georganiseerd waarop alle ouders van de school uitgenodigd worden. Deze gaan door in de leraarskamer van de school.

Voelt u zich geroepen om af en toe een handje toe te steken bij één van de activiteiten, contacteer ons dan via :  decocooners@bs-decocon.be

Activiteiten schooljaar 2018-2019 :

• 17 september 2018 : start wafelverkoop
  • Zaterdag 20 oktober 2018 (17u-22u) : halloweenfuif voor groot & klein