Maaltijden

pdf bestandMenu september 2019 (468 kB)

pdf bestandMenu september 2019 VEGI (468 kB)

pdf bestandMenu oktober 2019 (466 kB)

pdf bestandMenu oktober 2019 vegi (467 kB)

Dagelijks kunnen er in onze school warme maaltijden genuttigd worden. Sinds september 2015 werken we samen met Agape.

Agape is een centrale keuken voor het onderwijs en kinderdagverblijven. Zij produceren maaltijden in koude lijn, dit heeft als voordeel dat de vitaminen en mineralen optimaal behouden blijven.
De strikte normen op vlak van keuze van producten alsook de bereiding en hygiëne die gehanteerd worden voor dit procedé garanderen niet alleen de versheid van de maaltijden, maar zorgen er ook voor dat de voedingswaarde en de smaakeigenschappen optimaal bewaard blijven. De maaltijden worden nadien vervoerd naar de scholen, waar ze worden bewaard in koelkasten en "geregenereerd" (verwarmd) in een specifieke oven.

Een maaltijd van Agape bestaat steeds uit soep, een hoofdgerecht en een dessert.
U zal merken in het maandmenu dat er zeer gevarieerde maaltijden aangeboden worden.
Wj bieden ook vegetarische menu’s aan.

De leerlingen krijgen elke maand het menu mee naar huis.
Hierop kruist u dan aan op welke dagen uw zoon/dochter warm blijft eten op school.

Prijzen tickets: Agape

• Middagmalen kleuters: €3,75
  • Middagmalen lagere: €4,25
  • Soep: €0,60

Om de maaltijd te betalen werken we met een Foodiepass
waar op school eenvoudig mee betaald kan worden.
Ouders dienen de FOODIEPASS op te laden via een overschrijving met een specifieke, unieke gestructureerde mededeling.

Aandacht voor het milieu:

Wie eigen boterhammen meebrengt, doet dit in een brooddoos, liefst zonder folie of aluminiumpapier.
Koekjes worden in een koekendoosje gestopt (zonder papiertjes).
Eigen drank wordt meegebracht in een drinkbus die niet lekt. Geen brik, glas, blik, … .
Zo houden we de afvalberg kleiner en is de wereld over 50 jaar nog mooi groen!